#ibsilly
Annie Bokelund.
Foton: Tomas Brant Wangel och Växjö IBK
Allsvenskan västra/södra

Lämnar SSL för storsatsande laget

ANNONS

Växjö fortsätter spetsa truppen inför kommande säsong.

Växjö, som slutade etta i den avbrutna Allsvenskan, har kommunicerat ut att man tänker göra en rejält satsning mot SSL. Tidigare har man värvat Emmy Engman från RIG Umeå och nu presenterar man ytterligare en värvning som har koppling till riksinnebandygymnasiet.

Annie Bokelund, närmast från Jönköping, har skrivit på för klubben. Bokelund är från trakten (Ljungby) och skrev på för Jönköping efter tre år på RIG. Sejouren i SSL blev dock bara ettårig, och nu återvänder hon till spel i Allsvenskan, den här gången i Växjös tröja.

- Annie, 20 år, är en mångsidig spelare,som kan spela både back och center. I Växjö kommer hon att bli en nyckelspelare. Med 57 matcher i dam-allsvenskan och 23 matcher i SSL, kommer hon att bidra med rutin och vana med högt tempo, skriver klubben i ett pressmeddelande.


TV: Faluns blomstrande #ibsilly: "Gjort klart med tre riktiga tungviktare"

Sportchefen Daniel Dalbjer berättar varför Falun kommer göra SSL:s bästa Silly season i år.

Matchrapporter: Underläge i tredje perioden – då vände Partille D1 och vann Lindome klart för kval till Superligan Klart i dag: Jönköping vinner serien efter seger mot Växjö IBK Tungt för Växjö IBK – Craftstaden bröt fina vinstsviten Jönköping ny serieledare efter 14-1 mot Olofström

Den här artikeln handlar om: