Foto: Adam Troy
Allsvenskan östra

Tränaren lämnar Storvreta - klar för ny storklubb

ANNONS

#ibsilly: Nytt äventyr väntar Storvretatränaren - ”Höga förväntningar”

Theodor Jonsson, som varit tränare i Storvretas dam- och herrjuniorlag, kommer nästa säsong flytta till Schweiz för att coacha Alligator Malans i NLA och U21.

– Fått flera olika förfrågningar i Sverige genom åren. När Malans ringde och presentera deras upplägg, förväntningar och högt uppsatta mål så var det något jag verkligen inte kunde tacka nej till. Jag har ett stort hjärta för Storvreta IBK så detta var ett mycket tufft beslut för mig att fatta där jag hela tiden har pratat med Storvreta under resans gång, säger Jonsson till Storvretas hemsida.

– Jag har höga förväntningar på klubben, mig själv och äventyret i sig. Jag kommer utvecklas mycket i ett nytt land med nytt språk och annan kultur med mera. Jag kommer komma tillbaka till Sverige efter mina år i Schweiz som en bättre tränare och människa på alla sätt. Förhoppningsvis kan comeback i Storvreta IBK vänta på horisonten med.

Vem som ska ersätta Theodor Jonsson i Storvreta är inte klart.


TV: Otroliga resan från juniorlaget till ordförande i Pixbo som 21-åring

Förebilden Henrik Berndtson tipsar: Så kan du göra en karriär inom och med hjälp av innebandyn

Matchrapporter: Kvalspel för Alunda efter förlust mot Storvreta Storvreta vann på hemmaplan mot Tyresö Trollbäcken Uddamålsseger för Storvreta hemma mot Nacka AIK segrade i toppmötet mot Storvreta Stark defensiv när Storvreta vann mot IBF Falun Utveckling

Den här artikeln handlar om: