Foto: Per Wiklund
Superligan

Två spelare lämnar Endre efter säsongen

ANNONS

En spelare lägger klubban på hyllan och den andra byter lag.

Backen Rebecca Heed Arvidsson har bestämt sig för att lägga klubban på hyllan efter säsongen vid 26-års ålder. Efter att hon tog studenten från RIG Umeå blev det fyra säsonger med Pixbo Wallenstam i SSL där hon bland annat var med och tog Pixbos första SM-guld på damsidan. Efter sejouren i Pixbo blev det två säsonger i Allsvenskan med Lockerud Mariestad innan hon flyttade till Visby inför säsongen 19/20.

- Blev välkomnad med en öppen famn till en förening som ger sina spelare fantastiska förutsättningar och ett professionellt bemötande. Jag har haft genuina och härliga lagkamrater som slitit hårt för varje prestation och som fått mig att vilja pressa mig till det yttersta i samma spår. Jag är stolt över att jag fått vara en del av ”Endrefamiljen” och jag vill ge er alla det största av TACK jag kan ge. Jag vill önska er lycka till framöver i kommande säsonger och med nya generationer, säger Heed Arvidsson till lagets hemsida.

Forwarden Linnea Wallgren har också bestämt sig för att lämna Endre efter fem säsonger i klubben. Var hennes framtid fortsätter är osäker då hon meddelar att hon ska besluta sig för det efter säsongen är slut. Wallgren är precis som Heed Arvidsson född 1994 och innan hon kom till Endre spelade hon 6 säsonger i Karlstad. Totalt har det blivit 139 matcher så här långt i Endre och på dem har Wallgren gjort 90 mål och 34 assist. 

-  Att våga ta chansen att flytta till Gotland och Endre, är absolut det bästa beslutet jag någonsin tagit. Det har verkligen varit underbart och jag har utvecklats enormt både som innebandyspelare och som människa. Vill tacka föreningen och alla eldsjälar runt om, den underbara publiken och framför allt alla fantastiska lagkamrater. Att få spela en kvartsfinal inför en fullsatt Ica Maxi Arena, det är något jag alltid kommer att minnas.

- Mitt sista slutspel i den gul/svarta tröjan ligger runt hörnet och vi är laddade för det som komma skall. Alla lag som tar sig till slutspel har ett mål och det ser inte annorlunda ut för oss. Låt oss avsluta denna säsong och min sista på ett fint sätt! 

  


TV: ”Det är största skillnaden på att träna damer och herrar"

Mickael Fredriksson har tränat både herrar och damer på hög nivå - ser en skillnad: "Det är lite synd"

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre

Den här artikeln handlar om: