Fagerhult Habo förlorade mot Storvreta

Tre poäng till Storvreta efter avgörande i slutperioden mot Fagerhult Habo

Storvreta vann borta mot Fagerhult Habo i Superligan SSL herr med 12-8 (4-3, 3-4, 5-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Storvreta avgjorde.

Det fanns all anledning för Fagerhult Habo att sörja, eftersom laget nu åker ur Superligan SSL herr.

Filip Eriksson och Albin Sjögren gjorde tre mål var för Storvreta. Övriga mål för bortalaget gjordes av Anton Birgersson 2, Victor Andersson, Emil Helmrich, Alexander Janols och Liam Åström, målen för Fagerhult Habo gjordes av Marcus Larsson 3, Hampus Bromander, Jesper Bromander, Simon Hedin, Pontus Mattlin och Isaac Rosén.

Storvreta är klara seriesegrare.

Matchrapporter: JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien JIK vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Storvreta