Strängnäs vann mot AIK

Strängnäs gjorde fem mål i tredje perioden – vann stort mot AIK

Bortalaget AIK var fortfarande med i matchen mot Strängnäs inför tredje perioden. Men där fick Strängnäs rejäl utdelning. Till slut blev det hela 10-5 (2-2, 3-1, 5-2) i matchen i Allsvenskan norra herr.

Segern var Strängnäs fjärde på de senaste fem matcherna.

Jimmy Eriksson och William Jansson gjorde två mål var för Strängnäs. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Adam Nilsson 2, Isac Hammarberg, Kalle Karlsson, Erik Lindahl och Tim Lindgren, målen för AIK gjordes av Carl Andersson, Markus Eriksson, Magnus Jansson, Hampus Pettersson och Filip Wiklund.

Serien är nu färdigspelad. Strängnäs slutar på femte plats, och AIK på andra plats. AIK är klart för kvalspel.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Strängnäs som besegrade Lillån IBK Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK