#ibsilly
Munka-Ljungbys nästa tränarduo kan bli Jörgen Hansen och Ludvig Eriksson.
Foto: Peter Lindblad och Munka-Ljungby
Herrettan

Avslöjar: Han jagas av Herr1an-laget

ANNONS

Malmös allsvenska tränare Jörgen Hansen kan hamna i Munka-Ljungby näst säsong.

Sommaren 2017 tog Jörgen Hansen över Malmö FBC:s herrar. Första säsongen slutade med en åttondeplats i Allsvenskan Södra, men året därpå åkte man ur med en poängs marginal. 

Sejouren i Herr1an blev kortvarig och man har redan klarat kontraktet i år som nykomling. Det blir som bekant ingen degradering i Allsvenskan i år, men i skrivande stund har man elva poängs marginal ner till strecket.

Hansens tränargärningar har väckt intresse på andra håll. Innebandymagazinet kan idag avslöja att han jagas av en annan Skåne-klubb, Munka-Ljungby, som slutade sjua i den avbrutna serien i år. Säsongen dessförinnan blev man fyra.

-Det stämmer att Munka-Ljungby är en av de klubbar som visat intresse, säger Hansen till Innebandymagzinet.

- Men nu är jag i Malmö och vi är mitt uppe i slutskedet av säsongen. och mitt fokus är helt och hållet på att ge mina spelare som jag jobbat med under fyra års tid mitt fulla engagemang och lojalitet. Vad som händer efter denna säsong är frågor vi får fundera över och besvara när vi är där, just nu har jag inte ens börjat fundera på nästa säsong.

Blir det Munka-Ljungby nästa säsong så ska han enligt uppgifter till Innebandymagazinet assisteras av Ludvig Eriksson. Eriksson, född så sent som 1999, ledde klubbens JAS-herrar den här säsongen.


TV: Sågar agerandet i SSL: "Det är bedrövligt"

Poddpanelen om stora SSL-snackisen: "Ser otroligt illa ut"

Matchrapporter: Gransholm vann stort senast – nu tog Malmö FBC revansch Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona Malmö FBC:s jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Genarp Vetlanda och Munka-Ljungby delade på poängen

Den här artikeln handlar om: