Gävle GIK vann mot Hudik/Björkberg

Efter förlustraden: Seger igen för Gävle GIK – 9-6 mot Hudik/Björkberg

Fyra förluster i rad i Allsvenskan norra herr hade laget inför matchen. Hemma mot Hudik/Björkberg bröts den tuffa sviten för Gävle GIK. Det blev 9-6 (6-1, 2-1, 1-4) i matchen på söndagen.

Hudik/Björkbergs tränare Kristoffer Asp tyckte till om matchen:

– Vår start på matchen är långt ifrån okej, vi visade tyvärr inget engagemang och vilja till att spela. Köper att det kan vara svårt att koppla på när det inte finns något att spela för, men det här var väldigt, väldigt dåligt av oss i Hudik.

Gävle GIK gjorde en riktigt stark första period och ledde med 6-1 efter första perioden. Laget lyckades hålla undan till seger, trots att Hudik/Björkberg lyfte sig.

Arvid Hansson och Viktor Karles-Karlsson gjorde två mål var för Gävle GIK. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Johan Andersson, Erik Erickson, Alexander Lind, Filip Lindberg och Jesper Persson, målen för Hudik/Björkberg gjordes av Jakob Jonsson 3, Marcus Eriksson, Pelle Hedlund och Jesper Wiklund.

Det här betyder att Gävle GIK är kvar på tolfte och sista plats, och Hudik/Björkberg stannar på tionde plats, i tabellen.

Måndag 8 mars 20.00 spelar Gävle GIK borta mot Täby FC. Hudik/Björkberg möter Hagunda hemma i Håstaholmen lördag 13 mars 17.00.

Matchrapporter: Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Efter sex förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Gävle GIK Fiaskosäsong för Gävle GIK – som åker ur serien