Sätra vann mot Bele Barkarby
Montage
Matchrapport

Missat kval för Bele Barkarby efter förlust mot Sätra

ANNONS

Efter förlust, 5-7 (0-2, 3-2, 2-3), på bortaplan i Allsvenskan norra herr mot Sätra står det klart att Bele Barkarby missar Superligan. Det blev klart på lördagen.

– Svårt att spela matcher som inte betyder något. Vi försökte, men Sätra var bättre på det idag, kommenterade Bele Barkarbys tränare Andreas Briselius.

Sätras tränare Per-Erik Jansson tyckte till om matchen:

– Ett lag på slutspelsjakt skulle komma till Gavlehov och hämta tre enkla pinnar. Det de inte visste var att Sätra hade vaknat på rätt sida denna lördag. Vi började fantastiskt bra i första perioden för att sedan dippa hela andra samt i början av tredje. När Bele kvitterade med minuten trodde nog alla i arenan utom vi att stockholmarna skulle rulla hemöver med tre pinnar. Men är det något man lärt sig av ett så kallat bottenlag är att man ger sig aldrig.

När Sätra och Bele Barkarby senast gjorde upp var Bele Barkarby klart bättre och vann med hela 10-5. Nu kom alltså revanschen för Sätra.

Oliver Bäcklin gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Fredrik Björkman 2, Andreas Dahlqvist och Tobias Söderberg, målen för Bele Barkarby gjordes av Rickard Jarnling 2, Oscar Kristensen 2 och Charlie Parastatidis.

Med en omgång kvar är Sätra på åttonde plats i tabellen, och Bele Barkarby är på sjätte plats.

På lördag 13 mars 17.00 spelar Sätra borta mot Täby FC, och Bele Barkarby hemma mot Gävle GIK.

Matchrapporter: Sundsvall FBC tog hem segern efter förlängning mot Bele Barkarby Stark seger för Bele Barkarby i toppmatchen mot Nykvarn Ungdom Seger för Djurgården på hemmaplan mot Bele Barkarby Strängnäs klart för kval efter seger mot Bele Barkarby Salem får fortsätta jaga seger efter förlust mot Bele Barkarby

Den här artikeln handlar om: