AIK vann mot Tullinge

Formstarka AIK tog ännu en seger

AIK fortsätter starkt i Allsvenskan norra herr. När laget mötte Tullinge hemma i Solnahallen på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 8-7 (2-3, 2-3, 4-1). I och med detta har AIK sex segrar i rad.

Dennis Blomberg och Filip Wiklund gjorde två mål var för AIK. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Carl Andersson, Markus Eriksson, Alex Kjellbris och Liam Perry, målen för Tullinge gjordes av Anton Andersin 3, Kasper Malmsten 2 och Pontus Sjöström 2.

Med en omgång kvar är AIK på andra plats i tabellen, medan Tullinge är på nionde plats.

På lördag 13 mars 17.00 spelar AIK borta mot Strängnäs, och Tullinge hemma mot Djurgården.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK