#ibsilly
Flodells och Hawermans framtid är nu utstakad.
Foto: Per Wiklund och Helmuth Subiabre
Superligan

Senaste nytt från #ibsillyn i SSL dam

ANNONS

Två SSL-stjärnor har tagit sina beslut om nästa säsong.

Unga SSL-veteranen Tilda Flodell anslöt till sitt gamla gäng Karlstad strax innan fönstret stängde för en månad sedan.. Målet var att hjälpa till att rädda kvar värmländskorna i högsta serien och det är redan uppfyllt, då fredagens beslut från Svensk Innebandy innebar att inga lag åker ur serien.

Nu står det också klart att Flodells comeback i SSL blir kortvarig. Sportexpressen avslöjar att hon inte kommer spela (hela) nästa säsong i Karlstad.

– Det här är temporärt. Jag är inte sugen på en hel säsong till. Det finns annat i livet som jag vill göra, säger hon till Sportexpressen.

En annan #ibsilly-nyhet från världens bästa liga återfinns på västkusten. Succéforwarden Sandra Hawerman har för tredje säsongen i följd noterats för över 30 poäng, hittills är hon uppe på 37 i sitt Warberg. Hon har också fått chansen i det svenska landslaget.

Hawerman, som ursprungligen är från Lerum, förlänger nu sitt kontrakt med SSL-sjuan med två år. 

- Det känns helt rätt att skriva ett nytt kontrakt med Warberg och fortsätta vidare på resan här. Jag trivs otroligt bra i föreningen och jag är glad att få fortsätta vara en del av den häftiga utveckling som damlaget har just nu, säger hon till klubbens hemsida.

 Jag har själv tagit stora steg i min utveckling sen jag kom ner hit för första gången och att få fortsätta jobba på individnivå i denna miljö känns jättebra. Sedan är jag väldigt tacksam för all stöttning jag får run-tomkring mig i föreningen och ser fram emot att tillsammans med laget nå ännu mer framgång kommande säsonger.



TV: ”Måste våga sätta ner foten" - poddpanelen om elitlicensen

Tycker till om att skuldsatta SSL-föreningar.

Matchrapporter: Straffar avgjorde – Täby vann mot Warberg Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad Efterlängtad seger för Täby – steg åt rätt håll mot Karlstad Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Warberg segrare hemma mot Åkersberga IBF – Ida Sundberg matchvinnare

Den här artikeln handlar om: