Foto: Per Wiklund
Allsvenskan västra/södra

Efter fredagens besked - lämnar innebandyn och blir hockeytränare

ANNONS

Efter att innebandysäsongen tog slut i fredags så sadlar klubbchefen om till hockeytränare istället.

Efter att IBK Lockerud Mariestads klubbchef Staffan Lundh fick redan på att säsongen är över för föreningens båda representationslag som spelar i Damallsvenska och Herr1an beslutade han sig för att lämna sitt uppdrag som klubbchef och istället bli hockeytränare i österrikiska VEU Feldkirch från och med den 1 mars. 

- I samförstånd med styrelse och övrig personal så ser vi i detta läge att vi kan göra en del justeringar och samtidigt skapa utrymme även ekonomiskt i detta, säger Lundh till lagets hemsida.

Lundh hoppar dock inte av sitt uppdrag fullt ut utan det rör sig bara om ett två månaders uppdrag nere i Österrike  och den 1 maj är han tillbaka som klubbchef igen. 

 - Jag kommer fortsatt stötta verksamhet till viss del på distans men ansvaret på personal-kansli-arenan läggs i den dagliga verksamheten över på Johan Libäck. Så under mars och april kommer vi köra på denna lösning för att sedan starta om fullt ut i maj igen med sikte på säsongen 21-22.


TV: ”Måste våga sätta ner foten" - poddpanelen om elitlicensen

Tycker till om att skuldsatta SSL-föreningar.

Matchrapporter: Målfest när Thorengruppen krossade Lockerud/Mariestad i Thoren Arena Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Lockerud/Mariestad klart för nedflyttning – efter förlust mot Kalmarsund Linnéa Wallgren tvåmålsskytt för Karlstad i segern mot Lockerud/Mariestad Endre vände underläge till seger

Den här artikeln handlar om: