Långläsning
Foto: Per Wiklund
Intervju

Ludwig Persson är tillbaka – bättre än någonsin?

Efter ett år borta från superligans strålkastarljus är landslagsaktuelle Ludwig Persson tillbaka i Växjö. Här berättar han bland annat om... ✔ Uppehållet: "Tagit lärdom av det" ✔ Kärleken till Växjö: "Krävs mycket för att jag ska byta" ✔ Spel i favoritklubben: "Saker behöver förändras i så fall"

När Innebandymagazinet når Ludwig Persson sitter han på bussen hem från Falun, där hans Växjö spelade under gårdagen. Det hela slutade med en 6-2-förlust mot de regerande mästarna. 

- Den var ganska sur. Vi är med i matchen ganska bra. Vi skapar kanske inte så farliga chanser, men många av deras mål görs via misstag av oss. Samtidigt är det ju en svår match, säger Persson till Innebandymagazinet.

Han är också relativt nöjd med laget säsongsinledning. Inför gårdagens match låg man fyra i tabellen men sjönk efter förlusten ner till en sjätteplats.

- Vissa tippade ju att vi skulle åka ur liksom…och nu ligger vi sexa!

En stor bidragande faktor till lagets fina start stavas just Ludwig Persson. Den unga klubbveteranen gjorde comeback till årets säsong efter att ha spenderat fjolåret i moderklub

LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: