Åstorp/Kvidinge vann mot Örebro Innebandy
Montage
Matchrapport

Efter förlustraden: Seger igen för Åstorp/Kvidinge – 8-4 mot Örebro Innebandy

ANNONS

Åtta förluster i rad i Allsvenskan södra herr hade laget inför matchen. Hemma mot Örebro Innebandy bröts den tuffa sviten för Åstorp/Kvidinge. Det blev 8-4 (2-0, 2-2, 4-2) i matchen på lördagen.

– Skönt med tre poäng. Tycker vi gör en bra match och visar att vi kan spela när vi väl kör på. Hade vi bara kört på så här de andra matcherna så hade vi haft ett bättre läge. Men nu är vi i läget där alla matcher gäller, vilket är en trevlig utmaning, kommenterade Åstorp/Kvidinges tränare Marck Lundberg.

Jonathan Rosengren gjorde fyra mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Oliver Bellman, Adam Hultberg, Nikolaus Moberg och Pontus Sjöberg, målen för Örebro Innebandy gjordes av Ludvig Björkman 2, Markus Lindgjerdet och Adam Lundgren.

Det här betyder att Åstorp/Kvidinge ligger kvar på tionde plats i tabellen, och Örebro Innebandy på sjunde plats.

Lördag 20 februari möter Åstorp/Kvidinge Lagan borta 16.00 och Örebro Innebandy möter Åby hemma 14.00.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping

Den här artikeln handlar om: