#ibsilly
Elf är ett välbekant namn i Nyhemshallen, som han nu kommer återvända till igen.
Foto: Richard Axell, mullsjoais.se
Superligan

Han ska hjälpa krisande Mullsjö: "En kravställare"

ANNONS

Mullsjö förstärker sin ledarstab inför slutspurten av serien.

Mullsjö hade som vanligt höga ambitioner inför säsongen men i år har det gått tyngre än normalt. Man ligger just nu åtta och har bara en vinst på de sju senaste matcherna.

Nu väljer man att förstärka sin ledarstab med ett bekant namn. Andreas Elf kommer komplettera Alexander Bergström och Johan Nygårdh på tränarbänken den resterande delen av säsongen.

– Det blir helt klart en resurs till. En kravställare som ser till att alla jobbar hårt. Han är erfaren, duktig och vet vad som krävs när vi går in i den mest intensiva delen av serien, huvudtränaren Alexander Bergström i ett pressmeddelande från Mullsjö.

Det är andra säsongen i rad som Elf gör ett liknande inhopp, Han har tidigare varit huvudtränare för klubben och hoppade in en kort stund säsongen 2019/20.

– Tanken är att jag ska kunna komma in med ny energi och förhoppningsvis erfarenhet av den viktiga fas vi är på väg in i nu i slutskedet av säsongen, säger Elf.

Mullsjö nästa match spelas borta mot Storvreta den 10 februari.

TV: I en 2,5 timme (!) lång podcast på Innebandymagazinet berättar Mika Kohonen öppenhjärtigt om hela sin karriär och minns tillbaka på höjdpunkterna

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH

Den här artikeln handlar om: