Höllvikens IBF förlorade mot Linköping Innebandy

Linköping vann – efter Martin Karlssons målkalas

Martin Karlsson stod för hela fem mål för Linköping när laget slog Höllviken på bortaplan i Superligan SSL herr. Till slut blev det 9-8 (1-3, 3-2, 4-3, 1-0) efter förlängning till Linköping.

Övriga mål för bortalaget gjordes av Simon Palmén 3 och Filip Samuelsson, målen för Höllviken gjordes av Johannes Wilhelmsson 3, Julian Nihlén 2, Linus Bergström, Daniel Persson och Jacob Sagmeister.

Höllvikens tränare Joon Berggren tyckte så här om matchen:

– Idag kommer vi ut på ett helt annat sätt än vi gjort innan, vi gör en bra första period och är okej de sista 40. Tappar upp till underläge 5-8 med åtta minuter kvar. Hämtar ikapp till 8-8, moral och inställning. Oturligt mål i sudden men vi har fortsatt poängstreak!

Segermålet för Linköping stod Martin Karlsson för efter bara 57 sekunder i förlängningen.

För Höllviken gör resultatet att laget nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Linköping är på femte plats.

Höllviken möter Helsingborg i nästa match borta onsdag 27 januari 19.00. Linköping möter samma dag Sirius borta.

Matchrapporter: Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Pixbo tog ny seger mot Linköping Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping Bra start för Pixbo efter seger mot Linköping i första matchen