Foto: Magnus C Lydahl
Allsvenskan norra

AIK bjuder på storslagen jubileumsfest

ANNONS

Under hela 2021 ska AIK fira att innebandysektionen fyller 25 år.

1996 gick IBK Solna över och bildade AIK:s innebandysektion och på de fyra efterföljande säsongerna lyckades man att ta klivet upp till högstaligan. Sedan dröjde det ytterligare fyra år för laget att nå sin första SM-final. Totalt blev det 2 SM-guld, 3 SM-silver, 3 SM-brons och 3 Europacupguld innan laget åkte ur SSL säsongen 2017/18. Nu gör föreningen en nysatsning på att åter igen ta sig upp till Svenska Superligan. 

- Vår klubb står stark, trots pandemin och nedstängningar. Efter några tuffa år har åtgärdspaket för ekonomisk styrning (från en styrelse som alla jobbar ideellt) skapat en ekonomi i balans, vilket är en förutsättning för fortsatt avancemang, som vi alla planerar för!

Vår spelarbas i dam- och herr representationslagen levererar och förtjänar med stolthet att bära AIK-märket, likaså våra ungdomslag. Vår knattesatsning har även den slagit väl ut, och vi är idag en av de största idrottsföreningarna inom barn och ungdomsidrott i Solna stad.   

Under hela 2021 ska AIK fira att man fyller 25 år och man hoppas att få avsluta firandet med ett avancemang till SSL.

- Vi alla älskar innebandy och vi vill dela denna kärlek med så många som möjligt, därför bjuder AIK innebandyförening och vår huvudsponsor Bergstrands Utbildningar på en gratismatch den 30 januari kl. 12:50, då vårt herrlag möter Hagunda IF i Solnahallen. Detta blir startskottet för ett år fyllt av härliga matcher, kul upplevelser och överraskningar.

Källa: Pressmeddelande


TV: Poddpanelen: Så ska säsongen 2020/21 slutföras

SM-final i Globen utan publik? ”Kommer vara jävligt tomt”

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Storseger för Storvreta borta mot AIK

Den här artikeln handlar om: