Foto: Per Wiklund
Superligan

Nya domarkritiken: "Det är helt sinnesjukt"

ANNONS

Max Wahlgren var allt annat än nöjd med domarparets insats i förlustmatchen mot Falun.

Det var en svängig tillställning som slutade 6-6 efter ordinarie tid, innan Alexander Galante Carlström kunde göra sitt fjärde mål i matchen och ta med extrapoängen hem till Falun.

Helsingborgs veteran Max Wahlgren var dock allt annat än nöjd med domarinsatsen efter matchen.

- Vi gör en jättebra match och står upp mot Falun. Vi har lite marginaler med oss när vi gör lite mål och leder med 6-3, men sedan börjar domaren sluta blåsa åt vårat håll. Det är klart att de kommer ikapp då, Falun är så bra att vi inte kan ta bollen av dem och då är det svårt, säger han i SPORT-Expressens sändning efter matchen. 

SSL-domarna har fått utstå mängder med kritik under säsongen och ikväll var det domarparet Simon Broman och Martin Matti, som båda är från Skåne, som fick stå i skottgluggen.

- De får ett billigt PP i mitten och sen en helt chockerande dubbelutvisning när de får spela PP igen utan målvakt. Det är helt sinnesjukt. Men de (domarparet) är ju från Staffanstorp så jag vet inte om de är rädda för att de ska bli hemmadomare. De är ju polare med halva vårat lag och så spelar de allan, det är jag trött på faktiskt.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: