#ibsilly
Blir Harnesk utvecklingschef i Västerås Rönnby ser AIK ut att få leta vidare efter ny huvudtränare.
Foto: Per Wiklund
Superligan

Harnesk kan få ny roll: "Bortkastat att inte nyttja honom"

ANNONS

Västerås Rönnbys tränare ser ut att bli långvarig i klubben.

Efter ett år som huvudtränare i Västerås Rönnby kan Andreas Harnesk nu få en större roll i klubben, rapporterar VLT. Tidningen skriver att klubben vill ge Harnesk en roll som utvecklingschef, utöver hans roll som huvudtränare. 

- Andreas är en fantastisk person och det känns bortkastat att inte nyttja honom mer med hans kompetens, säger Rönnbys ordförande Mikko Piri Björling till VLT. 

Harneks kommer i så fall utveckla ledare och spelare i föreningen som vill jobba fram en ”Rönnby-modell med en röd tråd”.

- Det handlar om så mycket annat än att vårt SSL-lag ska göra en massa mål i matcherna. Vi måste hjälpa varandra att utvecklas inom föreningen. Vi ska skapa forum för ledare och spelare att utvecklas, säger Harnesk till tidningen.

Andreas Harnesk, som också tränat lag som IKSU och Storvreta (herrar), kopplades i början av året till herrallsvenska AIK. SPORT-Expressen skrev att Harnesk var ett av namnen som var av intresse för Solna-klubben. 


TV: Sveriges största innebandytalang

FBC Lerums Victor Johansson om utmärkelsen

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama

Den här artikeln handlar om: