19.00 Sirius-Falun
Sirius ligger elva med tio inspelade poäng inför dagens hemmamatch mot Falun.
Foto: Per Wiklund
SSL

Stjärnbacken skadade sig i comebacken – missar ny match

ANNONS

Sirius får klara sig utan sin back-klippa ytterligare en match.

Det blev en kort comeback för Carl Kostov-Bredberg. Backen, som återvände till Sirius inför säsongen efter en sejour i schweiziska Zug, missade inledningen på årets säsong på grund av en hjärnskakning. Han var tillbaka i matchen mot Dalen den näst senaste omgången men fick där ytterligare en smäll.

Han fanns inte med mot Fagerhult Habo senast och nu skriver UNT att han även missar dagens match mot Falun på hemmaplan. Även Henrik Malmgren får avstå då han är sjuk.

Sirius hade svårt att prestera bra innebandy när landslagsmeriterade Kostov-Bredberg var borta men i hans comeback-match mot Dalen den 3 januari så tog man tre blytunga poäng, och tränare Stefan Forsman hoppades då att vinsten skulle vända säsongen till det bättre:

- Vi har pratat om att 2021 ska vara vårat år. Vi har kommit samman mer och mer. Det vi gör, och tror på, ska bli bra. Vi ska ta fler poäng på andra delen av säsongen och vi hoppas att detta blev en ”turning point” för oss, sa Stefan Forsman till Innebandymagazinet då.

Därför kom nederlaget mot bottenlaget Fagerhult Habo som lite av en smäll, då man förlorade med 9-4 utan Kostov-Bredberg på planen. Men till UNT säger Stefan Forsman att man repat sig sedan dess.

– Ja, det tycker jag. Den var försmädlig. Den låg för snabbt inpå så vi hann inte smälta vinsten (mot Dalen) och etablera ny kraft för att ta dem. De var bättre än oss.



TV: Sveriges största innebandytalang

FBC Lerums Victor Johansson om utmärkelsen

Matchrapporter: IBK Dalen utklassade Sirius – vann med 11-2 Skälby vann klart borta mot Sirius Djurgården segrare hemma mot Sirius Chanslösa senast – men nu kunde Sundsvall FBC besegra Sirius Förlust mot Sirius trots comeback för Tyresö Trollbäcken

Den här artikeln handlar om: