Foto: Per Wiklund
Superligan

Blir detta nästa Endrestjärna att göra comeback?

ANNONS

Sara Steen: "Klart man saknar att spela innebandy"

Efter att ha drabbats av en hjärnskakning i januari förra året läkarundersöktes Sara Steen, och resultatet blev att hon tvingades avsluta karriären grund av ett kavernom som hade upptäcks i samband undersökningen. Hon har därför inte spelat innebandy sedan dess men säger att kroppen känns återhämtad och hon har kvar sporten i sitt liv.

- Jag följer SSL ganska mycket faktiskt, har kollat alla Endres matcher såklart. Men har även kollat på andra matcher, mycket Sirius. Tycker dem spelar en rolig innebandy i år, säger hon till Innebandymagazinet.

Vad tycker du som Endre-supporter om att Corin Rüttiman gör comeback i klubben?

- Att Corin gör comeback i Endre är ett grymt tillskott till truppen. Inte bara kul för Endre utan kul också för hela innebandysverige som får se Corin spela i bästa ligan igen. Jag hoppas och tror hon kommer komma in i truppen och spelet snabbt och bra. Hon är ju världsklass! 

Du har ju spelat med både Anna Jakobsson och Corin Rüttiman som gjort comeback den här säsongen. Du är inte sugen på damma av klubban och bilda en superkedja tillsammans med dem?

- Det blir ingen comeback för mig, klart man saknar att spela innebandy. Det gör jag nästan varje dag. Men jag saknar inte att lägga all tid man har på det. Jag trivs med att kolla på Endres matcher och heja på mina kompisar där.

Det var lite oklart om du skulle kunna spela innebandy något mer eller inte med tanke på ditt Kavernom. Skulle du kunna göra en comeback om du får tillbaka suget? 

- Medicinskt sett så får jag spela innebandy men får absolut inte slå i huvudet i golvet och liknande. Så, jag tolkar det nog som ett nej.

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre

Den här artikeln handlar om: