VÄRVNINGSBOMB
#ibsilly

Världens femte bästa spelare klar för SSL

ANNONS

2021 största värvningsbomb är ett faktum.

För ett par veckor sedan blev Corin Rüttiman utsedd till världens femte bästa damspelare och nu står det klart att hon lämnar Schweiz och flyttar tillbaka till Sverige för att spela klart säsongen med Endre. 

Den schweiziska landslagsstjärnan vann ett efterlängtat SM-guld med IKSU säsongen 2016/17 och efter det flyttade hon tillbaka till Schweiz. Men dessförinnan spelade hon fyra säsonger med Endre och öste in 81 mål och 61 assist på 89 matcher. 

Tidigare i höstas florerade det ett rykte om att Rüttiman var på väg till Västerås Rönnby för att återförenas med sin gamla guldtränare Andreas Harnesk. Något som världsstjärnan dementerade för Innebandymagazinet.  

- Världsstjärnan Corin Rüttimann har valt att komma tillbaka till Endre IF för att spela resterande tid av denna säsong, 20/21. Vi är glada och stolta över att hon vill komma till Sverige och spela innebandy för oss igen. Corin bor och spelar i Schweiz sedan fyra år tillbaka. Hon ansluter inom kort till vår trupp, skriver Endre i ett pressmeddelande. 


TV: Nyförvärvet från Herr5an gör mål direkt i Allsvenskan

Adam Kimström behövde bara drygt 14 minuter på sig att göra sitt första mål för Djurgården.

Den här artikeln handlar om: