#100talanger
Foto: Andreas Joakimson
#100talanger

Fjolårsettan: "Priset betydde jättemycket"

ANNONS

Hannes Nyström blickar tillbaka på sitt år som etta på Innebandymagazinets talanglista.

Victor Johansson blev under torsdagen tolfte spelare att ta hem den åtråvärda förstaplatsen på Innebandymagazinets talanglista. 

En som redan vet hur det är att vinna är fjolårsettan, Hannes Nyström, som blickar tillbaka på året som etta med glädje.  

– Det har bara varit positivt och det är många som har hört av sig av sagt snälla saker och kommit med beröm. Jag kan inte komma på någonting som har varit negativt, säger 17-åringen som den här säsongen har etablerat sig i Jönköpings superligalag. 

– Jag har tagit stora kliv både på och utanför planen och det känns som att jag har mognat mycket som person. Spelet i SSL ställer höga krav och det trivs jag med. 

Har du känt av en ökad press efter att du blev utsedd till etta på listan? 

– Inte alls. Jag ser det bara som ett kvitto på att jag har gjort någonting bra och mitt spel uppskattas. 

Hade du på känn att du skulle ta hem utmärkelsen? 

– Jag får ändå säga att jag hade en känsla av att jag skulle vara med där uppe i toppen, dels med tanke på att vi vann SM-guldet med Småland och för att det gick bra för mig i turneringen. Samtidigt visste jag om att det var stenhård konkurens om topplaceringarna. Förstaplatsen var verkligen ingenting som jag tog för givet, säger Nyström och berättar om betydelsen av förstaplatsen. 

– Individuellt tycker jag att det är det största priset man kan vinna som junior. Det är kul att listan finns och jag tror att det är många som är intresserad av vilka som ska vara med. Priset betydde jättemycket för mig. Det boostade mitt självförtroende och det gav mig ytterligare motivation att bli bättre. 


TV: Sveriges största innebandytalang

FBC Lerums Victor Johansson om utmärkelsen

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK

Den här artikeln handlar om: