SSL-nytt
Foto: Albin Skur
Superligan

Kalmarsundsstjärnan skadad - missar helgens match

ANNONS

Kevin Björkström har fått en lättare skada och kommer missa minst en match.

Kalmarsundsstjärnan Kevin Björkström har fortfarande inte blivit kvitt sin skada som han drog på sig förra tisdagen i matchen mot Fagerhult Habo. Så här i efterhand ångrar stjärnan att han spelade matchen trots att han fått indikationer på att allt inte stod rätt till med kroppen.

- Jag skulle inte ha spelat mot Fagerhult, jag hade ont i ländryggen och tyvärr var det väl bara en tidsfråga innan något skulle gå. När det small till i ljumsken var det bara att packa ihop grejerna, säger Björkström till Barometern.

31-åringen som för några veckor sedan ingick i förbundskaptenerna ”Brolldéns” 41-mannalista på spelare som är aktuella för landslaget är i full rehabträning men han kommer inte bli spelklar till helgens match mot Höllviken. Däremot hoppas han att vara tillbaka i spel helgen efter.

- Någon säger att det tar två veckor innan man kommer tillbaka, andra säger två till fyra veckor. Vi får se. Jag spelar när jag inte känner någon smärta men jag spelar inte mot Höllviken i helgen. Målet är att vara med mot Mullsjö i nästa runda helgen efter.


TV: Nyförvärvet från Herr5an gör mål direkt i Allsvenskan

Adam Kimström behövde bara drygt 14 minuter på sig att göra sitt första mål för Djurgården.

Matchrapporter: Växjö vann avgörande matchen mot Kalmarsund Kalmarsund vann och kvitterade mot Växjö Växjö tog ny seger i serien mot Kalmarsund Växjö vann och kvitterade mot Kalmarsund Kalmarsund tog ny seger mot Växjö

Den här artikeln handlar om: