Foto: RG-Foto
Allsvenskan södra

Lånar in Anna Wijks tränare: "Vill ha en till röst"

ANNONS

Allsvenska Nykvarn bjuder på en lite annorlunda tränarlösning.

Nykvarns IBF Ungdom, sjua i Allsvenskan Södra, adderar Theodor Jonsson till ledarstab. Han kommer närmast från samarbetsklubben Storvreta där han basar över deras lag i de pausade serierna Damallsvenskan (där Anna Wijk spelar) och JAS.

Noterbart är att han fortfarande tillhör Storvreta, och därför ansluter på ett låneavtal. Han kommer att återvända till sin huvudförening när serierna väl drar igång igen.

− Nykvarn vill ha en till röst som kan bidra mera till gruppen. Jag kommer kliva in i ledarstaben med fokus på att jobba med helheten så Nykvarn ska komma tillbaka till vinnarspåret igen, säger han till Storvretas hemsida.

Nykvarn slutade femma förra säsongen men har gått tyngre i år då man ligger sjua och dessutom har tre raka förluster bakom sig.

− Nykvarn har ett fint lag på pappret och har olika spetsegenskaper som jag vill snäppa upp ytterligare steg. Sedan ska vi jobba för att utveckla spelet ytligare. Mitt primära huvudfokus är att komma tillbaka till vinnarspåret igen och det kommer vi göra tillsammans, säger Jonsson.



TV: Nyförvärvet från Herr5an gör mål direkt i Allsvenskan

Adam Kimström behövde bara drygt 14 minuter på sig att göra sitt första mål för Djurgården.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: