Mullsjö förlorade mot Dalen

Dalen ryckte i sista perioden och vann mot Mullsjö

Dalen vann borta mot Mullsjö i Superligan SSL herr med 12-9. Matchen var helt jämn efter två perioder, 7-7, innan Dalen avgjorde i sista perioden.

Därmed har Dalen sju raka segrar på bortaplan.

Fredrik Edholm gjorde fyra mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Rasmus Andersson 2, Sebastian Degeryd 2, Alexander Hedlund, Johan Larsson, Emil Wiklund och Anton Åkerlund, målen för Mullsjö gjordes av Jan Zaugg 4, Joel Dagman, Gustav Johansson, Wille Knuthas, Sebastian Palmqvist och Pelle Tarenius.

Mullsjö ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Dalen ligger på femte plats.

Onsdag 13 januari 19.30 spelar Mullsjö borta mot Pixbo Wallenstam. Dalen möter Helsingborg borta i Helsingborg Arena lördag 16 januari 15.00.

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH