FBC Lerum vann mot Nykvarn Ungdom

FBC Lerum utklassade Nykvarn Ungdom på hemmaplan

FBC Lerum dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Nykvarn Ungdom i Allsvenskan södra herr med hela 13-4 (4-0, 2-2, 7-2).

– Skönt att inleda andra halvan av säsongen med en seger på hemmaplan, kommenterade FBC Lerums tränare Anton Olofsson.

Noah Johansson gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Joel Ekström 2, Joakim Fors 2, Victor Johansson 2, Fredrik Bäckman, Oscar Johansson, Eddie Nissen-Sandberg och Martin Roos, målen för Nykvarn Ungdom gjordes av Sebastian Thorberg 2, Oscar Fondelius och Linus Martinsson.

FBC Lerum ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Nykvarn Ungdom ligger på åttonde plats.

I nästa match, lördag 9 januari, har FBC Lerum Onyx borta i Rosvalla 16.00, medan Nykvarn Ungdom spelar hemma mot Lindås Rasta 15.00.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF