Hudik/Björkberg vann mot AIK

Hudik/Björkberg avgjorde tät match mot AIK i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Hudik/Björkberg och gästande AIK var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Hudik/Björkberg och vann matchen i Allsvenskan norra herr med 6-5 (1-2, 2-1, 3-2).

– Jättefin insats av mina grabbar ikväll, ett enormt arbete i försvarsspelet som genererar ut i fina kontringar framåt. Extra härligt att Sebastians skjutande idag ger resultat, kommenterade Hudik/Björkbergs tränare Kristoffer Asp.

Målgörarna för Hudik/Björkberg var Sebastian Blid, Oskar Fahlberg, Alexander Hallvars Persson, Pelle Hedlund, Jakob Jonsson och Jesper Wiklund. Adam Forslöv 2, Jesper Andersson, Markus Eriksson och Emil Mattsson gjorde AIK:s mål.

Det här betyder att Hudik/Björkberg ligger på sjätte plats i tabellen, och AIK är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Hudik/Björkberg är Djurgården. Lagen möts söndag 10 januari 16.00 i Eriksdalshallen. AIK tar sig an Täby FC hemma fredag 8 januari 19.30.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Storseger för Storvreta borta mot AIK