Dalen-Sirius 17.00
Kostov-Bredberg har 10 A-landskamper på sitt CV men fanns inte med i de nya förbundskaptenernas första uttagning.
Foto: Per Wiklund
SSL

Sirius stjärnvärvning spelklar – sex saknas i Dalen

ANNONS

Efter att ha missat hela säsongen på grund av en hjärnskakning är Carl Kostov-Bredberg redo för comeback.

I slutet av försäsongen åkte Carl Kostov-Bredberg på en hjärnskakning som hållit honom borta från spel under hela Superligan hittills. Backen hade representerat Sirius hela karriären fram till utlandsäventyret i schweiziska Zug säsongerna 2018/19-2019/20.

Kostov-Bredberg, som fanns med i Sveriges trupp i EFT i oktober förra året, är nu tillgänglig för spel igen. Det rapporterar UNT.

- Han har tränat för fullt och har inte känt av sin hjärnskakning. Han är en stomspelare för oss och betyder väldigt mycket mentalt för hela laget och det ska man inte underskatta, säger Siriustränaren Stefan Forsman till tidningen.

Backen är med i truppen till dagens match mot Dalen, som börjar klockan 17.00. UNT skriver också att Isak Palmén är den enda spelaren som saknas för Sirius.

För Dalens del så saknar man Ketil Kronberg, John Stenström, Ludwig Swensson, Daniel Sonidsson och Albin Carlsten. Dessutom har man en spelare som änni inte hunnit återhämta sig från covid-19.


TV: Säsongens snyggaste mål i Allsvenskan

Avgör i sudden death: ”Det där är ett urtjusigt mål”

Matchrapporter: IBK Dalen utklassade Sirius – vann med 11-2 IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Skälby vann klart borta mot Sirius Stort jubel när IBK Dalen säkrade seriesegern med vinst mot Sundsvall FBC Djurgården segrare hemma mot Sirius

Den här artikeln handlar om: