Slutspelat?
Sejouren i Mullsjö blir förmodligen det sista vi har sett av Rosén i SSL.
Foto: Per Wiklund
Superligan

Självkritisk Rosén kan ha gjort sin sista match: "Sjukt besviken på mig själv"

ANNONS

Besviken efter förlusten mot Höllviken; "Jag hade hoppats att jag kunde bidra med mer".

Fagerhult Habo har charmat stora delar av innebandy-Sverige med sin frejdiga offensiv under hösten. I helgen hade nykomlingen chansen att lämna bottenkonkurrenterna bakom sig. I stället blev det förlust i sexpoängsmötet med Höllviken, där hemvändande Pontus Martell-Karlson visade vägen med tre mål.

För Fagerhults Isaac Rosén, som gjorde sin andra match sedan återkomsten i Fagerhulttröjan, kan förlusten mot Höllviken ha varit den sista innebandymatchen i karriären. Det berättar han i en intervju med Jönköpings-Posten

- Det är alltid roligt att spela innebandy, men jag känner att jag inte riktigt hänger med längre. Jag blir snabbt trött och har inte riktigt timingen. Jag hade hoppats att jag kunde bidra med mer. Vi har inte diskuterat om framtiden, men det kommer väl tillbaka lite spelare nu så jag kanske kommer att stötta upp lite på träning. Det är inte meningen att jag ska någon annans plats, säger Rosén, som hade hoppats på att kunna bidra mer i sina korta comeback. 

- Jag hade kunnat göra tio mål på de här två matcherna som jag har spelat. Jag är sjukt besviken på mig själv och jag är inne på två mål i slutet. Jag får ta på mig en del av detta, säger han till JP. 

Närmast väntar Storvreta på bortaplan för Fagerhult - av allt av dömma utan Isaac Rosén i truppen. 

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit Fiaskosäsong för Lillån IBK – som åker ur serien Dålig första period sänkte Fagerhult Habo

Den här artikeln handlar om: