#ibsilly
Jönköping fortsätter att förstärka i offensiven.
Foto: Andreas Joakimson
Superligan

Klart: Jönköping plockar in jättelöfte på dubbellicens

ANNONS

Forwarden kan SSL-debutera mot Växjö nästkommande helg.

Förra fredagen presenterade Jönköpings IK den schweiziske forwarden Paolo Rieidi på ett lån. 27-åringen som delade poängligasegern i NLA förra säsongen, kommer att spela med Jönköping året ut och får chansen att debutera för nya klubben nästa helg i Smlandsderbyt mot Växjö. 

Då lär även forwarden Emil Jacobsson få chansen att SSL-debutera för sin nya klubb. Under fredagseftermiddagen presenterades 18-åringen, som har skrivit på en dubbellicens med SSL-laget, av sin nya klubb. 

- Emil, som tränat med laget ett tag har imponerat och gjort ett mycket bra intryck. Emil är med i toppen av Sverige i hans årskull och kommer gå in i JIK och konkurrera om en startplats direkt, skriver Jönköping på sitt twitterkonto. 

Jacobsson, som togs ut i Markus Puskalas senaste U19-landslagstrupp, har den här säsongen noterats för nio poäng på fyra Herr1an-matcher. 


Matchrapporter: JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK JIK vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Storvreta JIK klart för slutspel trots förlust mot Växjö

Den här artikeln handlar om: