#IBSILLY
Amanda Gottebo är klar för spel i Karlstad. Talangen har skrivit en dubbellicens med klubben och är tillgänglig redan till helgens match borta mot Nacka.
Foto: Per Wiklund
Superligan

Karlstad förstärker med forwardstalang

ANNONS

Spelklar till helgens viktiga möte med Nacka.

33 mål på 10 matcher och nästjumbo i SSL. Inledningen har inte blivit som värmländskorna hade tänkte sig. Nu agerar klubben och plockar in Skoghalls unga forwardslöfte, Amanda Gottebo, som ansluter till klubben på en dubbellicens. 

- Amanda var ju en spelare vi tittade på inför säsongen, hon har sin speed och målfarlig är hon. Vi tror att hon kommer att kunna tillföra en del till vårt lag, säger Karlstads sportchef Mathias Engelbrektsson till Värmlands Folkblad och fortsätter: 

- Med Amanda i laget får vi mer konkurrens och förhoppningen är att fler spelare kommer snäppa upp. Vi ligger där vi ligger, och även om vi var medveten om att hösten nog skulle bli lite knackig var det inte vad vi önskade. Sen ser vi tendenser på hur vi blir bättre, men vi är inte där i 60 minuter än.

Talangen, som spelade i SSL-innebandy med Skoghall i fjol, stod för imponerande elva mål under debutsäsongen. Den här säsongen står Gottebo noterade för nio poäng på fem matcher i den nu pausade damallsvenskan västra. 

I morgon (onsdag) gör Gottebo sin första träning med laget och finns tillgänglig för spel till helgens viktiga bortamatch mot Nacka.  


Matchrapporter: Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad Efterlängtad seger för Täby – steg åt rätt håll mot Karlstad Endre slutspelsklart efter seger mot Karlstad Linnéa Wallgren tvåmålsskytt för Karlstad i segern mot Lockerud/Mariestad Efterlängtad seger för Karlstad – steg åt rätt håll mot Kais Mora

Den här artikeln handlar om: