Bele Barkarby IF

Bele Barkarby bjuder på show á la Vreta

ANNONS

Beles gorillor slog Storvretas monsteranfallsrekord i helgen.

För en månad sedan var det skriverier om Storvretas drömmål och om att det kanske var världsrekord i antal slagna passningar. För att göra en lång historia kort så tog det 113 sekunder för Storvreta att slå 46 passningar och göra ett drömmål mot Jönköping. 

För ett par veckor sedan så jämförde jag Storvretas monsteranfall med Lagans drömmål i Allsvenskan mot Åstorp/Kvidinge. Jag kallade det skämtsamt för "Det Storvreta gör med en fotboll gör Lagan med en apelsin" efter ett gammalt Zlatan-citat. Lagan behövde nämligen bara fem passningar och sex sekunder på sig att rulla bollen coast to coast och in i mål. 

I helgen så fick vi se Bele Barkarby bjuda på show á la Vreta mot Sätra i Allsvenskan. Man slog inte Storvretas passningsrekord i anfallet för man lyckades bara med 42 passningar men däremot så slog man Storvreta i hur långt anfallet pågick. För 118 sekunder efter första passningen så hittar Helmer Hernegran Joacim Ulvhag som bara behöver rulla in 6-2 i öppen kasse. Kolla in Beles monsteranfall i klippet ovan. 

Matchrapporter: Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK

Den här artikeln handlar om: