Hudik/Björkberg förlorade mot Gävle GIK
Montage
Matchrapport

Underläge i tredje perioden – då vände Gävle GIK och vann

ANNONS

Hemmalaget Hudik/Björkberg hade greppet inför tredje perioden och ledde med 2–1 i Allsvenskan norra herr. Men Gävle GIK vände på matchen och vann till slut med 5–4.

– En sur förlust idag igen. Efter två perioder tycker jag vi har matchen och kommandot, men likt tisdagens match så får vi tunga mål emot oss. Vi skapar för att vinna, men är lite för ineffektiva idag, tyckte Hudik/Björkbergs tränare Kristoffer Asp, efter matchen.

Gävle GIK:s tränare Örjan Lindberg tyckte så här om matchen:

– Tycker inte vi kommer upp i nivå som lag, men har bra energi och det vinner vi matchen på. Otroligt skönt med en seger till!

Arvid Hansson, Alexander Lind, Hugo Lindberg, Adrian Olsson och Oskar Strand Söderholm blev målskyttarna för Gävle GIK, medan Alexander Hallvars Persson 3 och Emil Strandell gjorde Hudik/Björkbergs mål.

Gävle GIK ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Hudik/Björkberg är på nionde plats.

I nästa match, lördag 5 december, har Hudik/Björkberg Hagunda borta i IFU Arena 17.00, medan Gävle GIK spelar hemma mot Strängnäs 14.00.

Matchrapporter: Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Efter sex förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Gävle GIK Fiaskosäsong för Gävle GIK – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: