Nykvarn Ungdom vann mot Örebro Innebandy

Nykvarn Ungdom slog Örebro Innebandy efter Oscar Janthes dubbel

Det blev Nykvarn Ungdom som gick segrande ur mötet med Örebro Innebandy i Allsvenskan södra herr på hemmaplan, med 7–4 (2–2, 3–0, 2–2).

– Skön seger, där vi hittar tillbaka till grunderna och gör det svårt för Örebro, kommenterade Nykvarn Ungdoms tränare Sebastian Wahlgren.

Örebro Innebandys tränare Johan Jönsson om matchen:

– Idag var vi inte alls påslagna och det tog lång tid för oss att komma in i matchen. Sista tio minuterna är vi riktigt bra spelmässigt, men avsluten är alldeles för dåliga, för att bollen ska leta sig in.

Oscar Janthe gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av William Broberg, Linus Dahlström, Adam Ekblom, Filip Karlsson och Jonas Wiberg, målen för Örebro Innebandy gjordes av Marcus Ekengren 2, Jacob Embretzen och Adam Lundgren.

Det här betyder att Nykvarn Ungdom nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Örebro Innebandy är på nionde plats tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 28 november. Då möter Nykvarn Ungdom Lillån i Idrottshuset 14.00. Örebro Innebandy tar sig an Onyx borta 16.00.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF