Kim Nilsson hoppas på att Filip Forman återvänder till Kalmarsund
Foto: Anton Måård
Superligan

Kim Nilssons uppmaning: "Köp loss honom"

ANNONS

Kalmarsund hoppas på att få behålla succétjecken, Filip Forman.

4 mål och 1 assist mot Falun - och sammanlagt 14 poäng på 7 matcher. Filip Formans tid i Kalmarsund och SSL kan inte beskrivas som annat än en jättesuccé. 

Nu vill Kalmarsund få 18-åringen, som återvände till sin tjeckiska klubb FBC Bohemians efter matchen mot Falun, att stanna säsongen ut i Kalmarsund. 

Därför sjösatte klubben i helgen en swishkampanj, med målsättningen att få ihop 100 000 kronor, för att finansiera övergången.  

Storstjärnan och poängligaledaren Kim Nilsson har under de senaste matcherna spelat ihop med stjärnskottet, och precis som klubben hoppas Nilsson på att Forman inom kort återvänder till Kalmar. 

– Ett genidrag att ta hit en sådan ung, lovande spelare. Filip har gått in och tagit för sig ordentligt. Vad ska man säga? Ta hit honom, köp loss honom, säger Nilsson till Barometern

Forman själv säger till tidningen att han ser fram emot att få representera sin tjeckiska klubb igen efter en månad i Sverige, men att Kalmarsund i nuläget är förstavalet om han återvänder till Sverige. 

– Jag har två år kvar på kontraktet med Bohemians men ger Patrik (Klockare Bäck) mig en chans så... Man vet aldrig, vill Kalmarsund ha mig så är det första alternativet i Sverige, det tror jag.


Matchrapporter: Växjö vann avgörande matchen mot Kalmarsund Kalmarsund vann och kvitterade mot Växjö Växjö tog ny seger i serien mot Kalmarsund Växjö vann och kvitterade mot Kalmarsund Kalmarsund tog ny seger mot Växjö

Den här artikeln handlar om: