Pixbo Wallenstam förlorade mot Helsingborg

Underläge i tredje perioden – då vände Helsingborg och vann

Hemmalaget Pixbo Wallenstam hade greppet inför tredje perioden och ledde med 6–5 i Superligan SSL herr. Men Helsingborg vände på matchen och vann till slut med 7–6.

Max Wahlgren blev matchhjälte med sitt avgörande 7–6-mål 16 minuter in i tredje perioden.

Max Wahlgren gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Mattias Andersson, Fredrik Azelius, Jonathan Nilsson och Linus Nordgren, målen för Pixbo Wallenstam gjordes av Martin Östholm 2, Anton Eriksson, Felix Lanver, William Lindh och Andreas Stefansson.

För tabellens utseende betyder det här att Pixbo Wallenstam ligger på femte plats medan Helsingborg har sjundeplatsen.

I nästa omgång har Pixbo Wallenstam Höllviken hemma i Wallenstamhallen, lördag 28 november 16.00. Helsingborg spelar hemma mot Växjö lördag 5 december 15.00.

Matchrapporter: Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun Pixbo fick en drömstart – vann efter förlängningsdrama Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping