Lagan förlorade mot Lindås Rasta

Lagan föll efter dålig start mot Lindås Rasta

Lindås Rasta tog greppet om bortamatchen mot Lagan i Allsvenskan södra herr i första perioden, och ledde med 3–0 i paus. Trots en uppryckning av Lagan vann Lindås Rasta matchen med 5–3 (3–0, 1–2, 1–1).

Lindås Rastas tränare Fredrik Oredsson tyckte så här om matchen:

– En stabil bortamatch där vårt försvarspel lägger grunden till segern. Tighta bakåt, spelade stort framåt och hade bra koll på Lagan. Det situationer som ändå uppstod hade Oscar Adler i kassen koll på och han gör en stabil och bra match.

Bakom de tre poängen för Lindås Rasta låg mål från Oskar Henriksson, Kasper Hydén, Marcus Kennemyr, Patrik Malmström och Pontus Persson, medan Alexander Berglund, Kasper Qvarfordt och Josef Sankell gjorde Lagans mål.

I tabellen innebär det här att Lindås Rasta nu ligger på femte plats. Lagan är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Lagan är Warberg. Lindås Rasta tar sig an FBC Lerum hemma. Båda matcherna spelas onsdag 25 november 19.00.

Matchrapporter: Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust Målfest när Lindås Rasta krossade GS 86 i Lindås Waves Arena Lindås Rasta besegrade Backadalen och toppar nu tabellen