#ibsilly-nytt
Foto: Per Wiklund
Superligan

Siriusspelaren avslutar sin elitsatsning: "Just nu behöver jag göra något annat"

ANNONS

Utesluter inte en comeback: "Man vet ju aldrig om lusten kommer tillbaka någon gång i framtiden".

Backen Daniel Stenlund har under de senaste säsongerna etablerat sig som en av nyckelspelarna i Sirius - och så sent som i våras förlängde 23-åringen sitt kontrakt med Uppsalalaget. 

Nu står det klart att backen, som inte funnits med i lagets matchtrupp sedan 1 november, avslutar sin elitsatsning. Ett tungt tapp för Sirius. 

– Sirius är som en familj för mig och jag uppskattar alla jag lärt känna och alla som hjälpt mig att utvecklas under alla år. Så klart alla spelare och ledare men även alla som jobbar mer i skymundan. Jag har lärt känna många människor runt klubben och vi har haft många goa snack under åren, säger Stenlund till Sirius hemsida och fortsätter: 

– Jag har spelat innebandy på högsta nivå under en lång tid och just nu behöver jag göra något annat. Men, man vet ju aldrig om lusten kommer tillbaka någon gång i framtiden

Dimitar Kostov i Sirius sportgrupp kommenterar tappet av Stenlund enligt följande: 

– Det är så klart tungt och tråkigt att tappa en spelare som Daniel Stenlund, men samtidigt är inget viktigare än att människan bakom spelaren mår bra. Stenis har ett blåsvart hjärta och vi önskar honom all lycka till framöver och jag hoppas att vi fortsätter att ses om inte annat så på padelplanen.


Matchrapporter: IBK Dalen utklassade Sirius – vann med 11-2 Skälby vann klart borta mot Sirius Djurgården segrare hemma mot Sirius Chanslösa senast – men nu kunde Sundsvall FBC besegra Sirius Förlust mot Sirius trots comeback för Tyresö Trollbäcken

Den här artikeln handlar om: