AIK förlorade mot Salem

Salem vann mot AIK borta – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt tajt match när AIK tog emot Salem i Allsvenskan norra herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där bortalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 5–4 (0–2, 3–1, 1–1, 1–0).

Salems tränare Jonny Lindström tyckte så här om matchen:

– Nöjd med vår insats mot ett AIK där vår gameplan fungerade bra idag. I förlängningen så gick vi bara för vinst då vi har behov av poäng i en väldigt jämn serie.

Målskyttarna som fixade segern för Salem var Hannes Kjellberg, André Lindman, Max Lindström, Niklas Ohlström och Adam Piehl, medan målen för AIK gjordes av Markus Eriksson 3 och Carl Andersson.

AIK ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Salem är på sjätte plats.

AIK tar sig an Djurgården i nästa match borta onsdag 25 november 19.00. Salem möter samma dag 19.30 Strängnäs hemma.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK