Skälby vann mot IBF Falun U

Seger för Skälby efter avgörande i förlängningen mot IBF Falun U

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Skälby avgöra den jämna matchen hemma mot IBF Falun U i division 1 mellersta herr. Slutresultatet blev 6–5 (2–1, 3–3, 0–1, 1–0).

Isac Hammarberg gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Oskar Backlund, Marcus Kaipainen, Lukas Olsson och Mattias Sohlberg, målen för IBF Falun U gjordes av Kevin Landgren 3 och William Ekbladh 2.

För tabellens utseende betyder det här att Skälby ligger på fjärde plats medan IBF Falun U har förstaplatsen.

Skälby tar sig an IBF Västerås i nästa match hemma tisdag 17 november 19.30. IBF Falun U möter Hälsinggården borta fredag 20 november 19.30.

Matchrapporter: Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Skälby vann klart borta mot Sirius Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby Skälby kunde inte stoppa IBK Dalens segertåg Seger med 9-6 för Sundsvall FBC mot Skälby