Allsvenskan norra/östra

Radarparet gör ett äkta hattrick på 5 min och 27 sek

Örnsköldsvikduon Hanna Strandberg och Hanna Kristoffersson hade stor show mot IBK Luleå.

I helgens allsvenska möte mellan Örnsköldsviks IBK och IBK Luleå hade två damer stor show. Ö-vik vann matchen till slut med hela 11-5 mycket tack vare sin förstakedja som var på lekhumör och gjorde nio av målen.

Hanna Strandberg svarade för 4+1, Hanna Kristoffersson för 4+3 och Sanna Holmström för 1+1. Men den största prestationen stod Strandberg/Kristoffersson för när duon gjorde ett äkta hattrick på 5 minuter och 27 sekunder i andra perioden. Strandberg stod för alla tre målen och Kristoffersson passade fram till alla tre.

Se duons show i klippet ovan.

Matchrapporter: Sundsvalls IBF vann mot IBK Luleå Äntligen seger för IBK Luleå – 8-4 mot Umeå City Svårstoppade RIG Umeå fortsätter vinna – 7-3 mot IBK Luleå Målfest för Örnsköldsvik IBF hemma mot IBK Luleå Gamla Stan utklassade IBK Luleå på bortaplan