IBK Luleå förlorade mot Thorengruppen 2
Montage
Matchrapport

Målfest när Thorengruppen 2 krossade IBK Luleå i Kronanhallen

ANNONS

Thorengruppen 2 hade inga problem med IBK Luleå i division 1 norra Norrland herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 13–3 (6–1, 3–1, 4–1).

– Vi startar bra men när Thorengruppen går från 2-1 till 6-1 på mindre än tre minuter är det jobbigt. Vi orkar inte resa oss efter det, kommenterade IBK Luleås tränare Pär Johansson efter matchen.

Thorengruppen 2:s tränare Fabian Karlstén:

– Vi gör en stabil insats och håller ihop vårt försvarsspel och är effektiva i första perioden där vi leder med 6-1. Luften går ur Luleå som ändå skall ha en eloge för att de bjuder upp till kamp hela matchen. Vi har mycket boll och bjuder tyvärr på lite lägen då vi slarvar med bollen i anfallszon eller i hemjobbet. Men sammantaget är vi effektiva i avsluten och vi gör en hel del fina omställningar. Tobbe Svensson i målet gör en fenomenal insats. Det var viktiga poäng för oss.

Det var andra raka segern för Thorengruppen 2, efter 6–5 mot Gimonäs Umeå i premiären.

Gustaf Rönnholm gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Hugo Bertilsson 2, Joel Dahlberg 2, Jimmy Risberg 2, Oliver Bodén, Marcus Eliasson, Janne Jaanus och Vidar Mårtensson, målen för IBK Luleå gjordes av Linus Grönlund, Casper Olofsson och Erik Toivanen.

Lördag 7 november möter IBK Luleå Gimonäs Umeå borta 16.00 och Thorengruppen 2 möter Gamla Stan borta 13.00.

Matchrapporter: Oavgjort mellan IBK Luleå och Öjebyn Thorengruppen 2 knep segern i målmässigt jämn match mot Härnösand Målfest för Thorengruppen 2 hemma mot Kiruna AIF IBK Luleås fina svit håller i sig efter 12-6 mot Skellefteå Utv IBK Luleå utklassade Kiruna AIF på hemmaplan

Den här artikeln handlar om: