Täby FC förlorade mot Visby IBK

Visby IBK avgjorde med fem mål i tredje perioden

I två perioder hängde hemmalaget Täby FC hyggligt med i matchen mot Visby IBK. Men Visby IBK öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 5–11 (2–3, 2–3, 1–5) i matchen i Allsvenskan norra herr i innebandy.

Visby IBK:s tränare Christoffer Lindberg tyckte så här om matchen:

– Vi för spelet från start till mål där ändå Täby står upp bra i två perioder men där vi får retroaktiv utdelning i tredje perioden när vi får mer ytor!

Markus Jovic gjorde fyra mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Jesper Eliasson 2, Albin Lundell 2, Daniel Gonzalez Palm, Wilmer Viinamäki och Axel Wallgren, målen för Täby FC gjordes av Filip Rönnkvist 2, Tobias Compier, Linus Kollberg och Dennis Wallin.

Det här betyder att Täby FC nu ligger på elfte plats i tabellen, och Visby IBK är på femte plats tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 31 oktober. Då möter Täby FC Salem i Skogsängshallen 14.00. Visby IBK tar sig an Sätra hemma 17.00.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Nyköping åker ur serien – det står klart efter söndagens match Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele