Allsvenskan norra

Säsongens macka med extra allt

ANNONS

Allsvenskans bästa värvning börjar bli varm i kläderna.

AIK presenterade en sen värvning av Magnus Jansson i mitten på september och kallade allsvenskans bästa värvning. Min kollega Henrik Jansson var inte sen att hänga på hypen och placerade honom längst upp på listan över de bästa värvningarna med motiveringen:

Det är kanske inte så många som studsar till när man hör namnet Magnus Jansson. Spelare som honom får sällan de stora rubrikerna och hans mindre unika namn underlättar inte i avseendet att profilera sig. Men 27-åringens betydelse för Växjö de senaste åren har varit större än de flesta förstår, jag vet att han varit enormt uppskattad inom ”Vipers” med sitt tvåvägsspel. Främst en försvarsgigant i mina ögon - snabb, stark och positionssäker. Otroligt hög lägstanivå. I Allsvenskan kommer han säkerligen kunna få ut mer av sina offensiva kvalitéer också. 

Igår så visade Jansson prov på sina offensiva kvalitéer även om hans offensiva repertoar denna gång skedde framför eget mål. Men det går inte att blunda för att detta kan vara en av de snyggaste mackorna hittills denna säsong i allsvenskan? 

Kolla in mackan med extra allt i klippet ovan och detta var Janssons tre assist så här långt. 

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Storseger för Storvreta borta mot AIK

Den här artikeln handlar om: