Pixbo Wallenstam vann mot Hovslätt
Montage
Matchrapport

Stabil seger för Pixbo Wallenstam – höll nollan mot Hovslätt

ANNONS

Pixbo Wallenstam vann på hemmaplan mot Hovslätt i Allsvenskan södra dam i innebandy. Laget gjorde en stark insats, och såg dessutom till att hålla nollan bakåt. Matchen slutade 3–0 (0–0, 1–0, 2–0).

– En jämn match i 60 minuter som bjöd på mycket kamp. Båda lagen kommer från förlust senast och vill studsa tillbaka. Matchen var väldigt defensivt präglad, där vi är snäppet vassare i läget än Hovslätt och har en målvakt som stänger igen idag med hjälp av ett bra försvarsspel. En riktig laginsats från tjejerna, kommenterade Pixbo Wallenstams tränare Emil Larsson efter matchen.

Hovslätts tränare Henrik Jonsson tyckte så här om matchen:

– Vi kommer inte alls till i avsluten, vi skjuter alldeles för få skott på mål och blir för trubbiga framåt. Inte heller gör vi mål, vilket gör det svårt att vinna matcher. Sedan är det trots allt små marginaler, vi har ett par skott i ramen och om de hade suttit hade de kunnat ändra matchbilden, men inte idag.

Louise Hedkvist gjorde två och Lina Sjöberg ett mål för Pixbo Wallenstam.

Pixbo Wallenstam ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Hovslätt ligger på elfte plats tabellen.

Söndag 1 november 17.00 spelar Pixbo Wallenstam borta mot Craftstaden. Hovslätt möter Warberg hemma i Jönköpings Idrottshus lördag 31 oktober 14.00.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama

Den här artikeln handlar om: