Division 1 östra Götaland

Snackisen i Herr1an

ANNONS

Kolla in den omtalade situationen efter slutsignalen i gårdagens Herr1an-match.

Slutsignalen ljöd mellan Vimmerby IBK och Linköping FBC och sekunden efter så skjuter en Linköpingsspelare bollen mot en Vimmerbyspelare. Vilda protester utbryter från Vimmerbylägret som vill ha en utvisning på spelaren inför den nalkande förlängningen. Men det hela slutar med att det istället blir en Vimmerbyspelare som blir utvisad för protest. 

– Det är dåligt av oss att ta tvåan där. Vi ska vara tysta och inte kritisera domarna. "JC" får ta den för att han är lagkapten, men att domaren tycker att jag och andra pratar. Jag tycker de måste ta situationen innan hårdare. Det är inte så långt från att jag var får bollen i ansiktet, även om han kanske inte siktar på mig. Med lite distans ska vi inte reagera så, men nu löste vi det och det blev också moralstärkande. Sedan är det en dum taktik att ha, säger tränare Michael Elmér till Dagens Vimmerby.  

Kolla in den omtalade situationen i klippet ovan. 

Matchrapporter: Linköping vann på bortaplan mot Lidköping Linköping utklassade IBF Norrköping på hemmaplan Linköping fortsätter skörda segrar hemma – vann med 9-5 mot Surahammar Örebro Innebandy vann toppmötet mot Linköping med 5-2 Linköping vann toppmötet mot Berg med 12-2

Den här artikeln handlar om: