Skoghall vann mot Stenungsund

Skoghall fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Skoghall i division 1 västra herr i innebandy. På lördagen mötte laget Stenungsund i Hammarö Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Stenungsund blev 9–4 (2–0, 4–0, 3–4).

– Trots att vi släpper till ett par billiga chanser och mål i sista perioden även idag, visar vi ändå att vi håller en hög nivå. Framförallt på vårt anfallsspel. Alla femmor vinner sin match i matchen och idag var det faktiskt närmare 15-4 än 9-5. Jag tycker vi fått den första delen av säsongen ungefär dit vi vill. Nu ska det bli riktigt kul att ladda för att möta två lag som vi inte spelat mot tidigare, kommenterade Skoghalls tränare Niclas Andersson.

Pär Hallerstedt och Andreas Jansson gjorde två mål var för Skoghall. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Adam Rundqvist 2, Albin Englöw, Emil Johansson och Oskar Thorén, målen för Stenungsund gjordes av Adam Brändén, Linus Hjerpe, Kevin Nilsson och Joakim Zärnblom.

Stenungsund har startat svagt och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Skoghall har tolv poäng.

Skoghall tar sig an Sandared i nästa match borta lördag 31 oktober 15.00. Stenungsund möter samma dag 16.30 Karlstads IBF Ungdom borta.

Matchrapporter: Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Storseger för Skoghall hemma mot GS 86 Underläge i tredje perioden – då vände Skoghall och vann Skoghall toppar tabellen efter seger mot Mölndals IBF