Surahammar förlorade mot Insjön

Insjön vann mot Surahammar på bortaplan

Insjön vann borta mot Surahammar i division 1 mellersta herr i innebandy. Matchen på lördagen slutade 5–8 (3–3, 1–2, 1–3).

Insjöns tränare Lars Andersson om matchen:

– Jag tycker vi vinner rättvist. Vi börjar matchen svagt, spelar väldigt snällt och förlorar de flesta duellerna. I period två och tre hittar vi åter till vårt spel, vinner duellerna och får långa anfall - och får vår första trepoängare i division ett.

Max Junell-Simonsson gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Johan Back, Adrian Chilo, Wille Gustavsson, Hannes Lundberg och Johan Solarfs, målen för Surahammar gjordes av Axel Jinnestrand, Marcus Jonsson, Wilmer Parkatti, Alexander Schlugi och Marcus Store.

För hemmalaget betyder resultatet nionde plats i tabellen. Insjön är på fjärde plats.

Surahammar tar sig an IBF Falun U i nästa match borta lördag 31 oktober 16.00. Insjön möter samma dag 14.00 Skälby hemma.

Matchrapporter: Målfest för Berg hemma mot Surahammar Jonsson och Engström säkrade segern för Surahammar mot Lidköping Linköping fortsätter skörda segrar hemma – vann med 9-5 mot Surahammar Surahammar vann efter avgörande i tredje perioden mot IBF Norrköping Örebro Innebandys segerrad fortsätter efter 8-5 mot Surahammar