Floda förlorade mot Craftstaden

Craftstaden avgjorde med tre mål i tredje perioden

I två perioder hängde hemmalaget Floda hyggligt med i matchen mot Craftstaden. Men Craftstaden öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 1–6 (1–2, 0–1, 0–3) i matchen i Allsvenskan södra dam i innebandy.

– En match där vi direkt hamnar fel i vårt försvar och släpper in två snabba mål. Efter det blir det en tung uppförsbacke. I andra perioden tar vi över mer och mer. I tredje perioden går vi bort oss en hel del i vår press vilket gör att Craftstaden får sätta in tre mål lite väl enkelt, kommenterade Flodas tränare Thomas Nielsen.

Linda Zetterling gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Josefin Johnsson, Emilia Lindgren, Elin Petersson och Fanny Sundberg -Tisell, målet för Floda gjordes av Elin Lundblad.

För tabellens utseende betyder det här att Floda ligger på nionde plats medan Craftstaden har tiondeplatsen.

Nästa motstånd för Floda är Kalmarsund. Lagen möts lördag 31 oktober 16.00 i KIFAB Arena. Craftstaden tar sig an Pixbo Wallenstam hemma söndag 1 november 17.00.

Matchrapporter: Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Kvalspel för Craftstaden trots seger mot Fristad Tungt för Växjö IBK – Craftstaden bröt fina vinstsviten Craftstaden nollade Partille D1 – vann med 3-0 Jönköping toppar tabellen efter seger mot Craftstaden