Jönköping vann mot Warberg

Efterlängtad seger för Jönköping – bröt förlustsviten mot Warberg

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Jönköping i Superligan SSL dam i innebandy. Men hemma mot Warberg bröts den tuffa sviten. Det blev 5–4 (0–1, 1–2, 3–1, 1–0) efter förlängning i matchen i Jönköpings Idrottshus.

Moa Jakobsson och Emma Thorsson gjorde två mål var för Jönköping. Gabriella Strandberg gjorde också ett mål för Jönköping, målen för Warberg gjordes av Sandra Hawerman 2, Andrea Envall och Amanda Johansson.

Jönköping har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fem spelade matcher. Warberg har sju poäng.

Lördag 24 oktober möter Jönköping Sirius borta 14.00 och Warberg möter Karlstad IBF hemma 15.00.

Matchrapporter: Straffar avgjorde – Täby vann mot Warberg Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Underläge i tredje perioden – då vände Partille D1 och vann Warberg segrare hemma mot Åkersberga IBF – Ida Sundberg matchvinnare Klart i dag: Jönköping vinner serien efter seger mot Växjö IBK